Home Berita Dewan Muslimat PAS Malaysia

Sumbangan Buat Murobiton

1036
SHARE

Bismillahirahmaanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

_*”Sesungguhnya mereka yang bertungkus-lumus melalui jalan yang susah ini, dengan kehendak Allah SWT telah memahami segala maksud kitab al-Quran dan as-Sunnah. Mereka tidak menyeleweng daripada kebenaran, al-khair (kebaikan) dan terus menerus menyeru manusia kepadanya. Sehinggalah umat ini bangkit dan berdiri tegak, dan kemanusiaan berada mantap di bawah naungan bendera Kitab Allah dan Sunnah Rasul-Nya. Sesungguhnya mereka yang berjalan di atas jalan ini, mereka bersungguh-sungguh megharapkan keredhaan Allah SWT.”*_ *~ Zainab a-Ghazali al-Jubaili.*

Sempena Bulan Syawal yang bakal kunjung tiba tidak lama lagi, Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan Dewan Muslimat PAS Malaysia ingin mengajak para Dermawan yang budiman bersama-sama kami untuk meraikan para Murobitun yang selama ini menjadi salah satu dari tulang belakang Jemaah PAS yang kita kasihi ini.

Dengan ini, kami dengan rasa rendah hati ingin melancarkan tabung infaq buat para Murobitun sempena Syawal yang akan diraikan nanti. Semoga dengan sumbangan Tuan Puan di bulan mulia ini akan mendapat ganjaran pahala yang berlipat kali ganda dari Allah SWT.

Bagi yang berminat untuk menyumbang, bolehlah menyalurkan sumbangan ke akaun:

? *MAYBANK ISLAMIC : 5640 2540 0711*

? *DMPP*

? Nyatakan info sumbangan : *”Murobitun”* dan SMS/Whatsapp slip sumbangan kepada:

*Dr. ‘Uyun : 019 – 357 7502*
*Puan Zurina : 014 – 306 9141*
*Saudari Zuriati : 019 – 204 9434*
*Saudari Oyeen : 019 – 590 2381*

Semoga dengan sumbangan anda, ianya menjadi saham terbesar kita di akhirat kelak. In shaa Allah, Jazakumullah Khair Katheera. Siiru ‘ala Barakatillah.

? Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan Dewan Muslimat PAS Malaysia

#KamiPrihatin
#SejahteraBersamaIslam
#MuslimatMemacuKemenangan