Home Berita PAS Melaka

Lensa WARM : Lautan manusia di Himpunan 5K Jentera PRU PAS Melaka

143
SHARE

Oleh IBNU JANIE
Foto HANIFF ABDUL RAHIM

KOTA MELAKA, 18 Ogos : Lautan manusia yang terdiri daripada ahli dan penyokong PAS Melaka telah memenuhi perkarangan Pejabat PAS Semabok, dalam program ‘Himpunan 5K Jentera Pilihan Raya PAS Melaka’ yang berlangsung, di sini, malam tadi.

Program tersebut telah disempurnakan pelancarannya oleh Timbalan Presiden PAS, Dato’ Sri Ustaz Tuan Ibrahim Tuan Man.

Berikut adalah foto-foto menarik yang terakam di Lensa WARM:


SESI UCAPAN

MAJLIS PELANCARAN DAN GIMIK PERASMIAN

BACAAN IKRAR YANG DIPIMPIN TIMBALAN PENGARAH JABATAN AMAL PAS MELAKA, MOHD SABKI ABDUL SAMAD

WAJAH-WAJAH KOMITED DAN BERSEMANGAT JENTERA PILIHAN RAYA

 

Para penyumbang yang budiman. Keseluruhan projek ini iaitu membina sebuah dewan terbuka beserta dua tingkat pejabat; sebuah bangunan tandas dan membaik pulih bangunan asal sedia ada semuanya bernilai RM900 ribu.

Buat masa ini sedang disiapkan ialah dewan terbuka beserta dua tingkat pejabat yang bernilai RM450 ribu daripada jumlah keseluruhan RM900 ribu.

Pada masa ini pihak kami sangat memerlukan sebanyak RM180 RIBU bagi meneruskan pembinaan dewan terbuka ini untuk MEMBELI STRUKTUR BESI SEBERAPA CEPAT YANG BOLEH untuk menyiapkan dewan terbuka ini. Kami memohon dan merayu sumbangan tuan-tuan dan puan-puan untuk tujuan ini.

Para dermawan yang sudi untuk menghulurkan sumbangan boleh menyumbang kepada akaun Bank Rakyat – PAS Kawasan Masjid Tanah di nombor akaun 1101 6481 22.

Sebarang informasi, para penderma boleh berhubung dengan Ustaz Imran sendiri di talian 019-680 6707 atau Pengerusi Jawatankuasa Pembinaan Kompleks, Jamarudin Ahmad di talian 012-697 2328 atau Bendahari Jawatankuasa Pembinaan, Ustaz Azmi Sambul di talian 013-378 4729.

JAWATANKUASA PEMBINAAN KOMPLEKS PAS KAWASAN MASJID TANAH