Home Rencana PAS Selangor

Tahniah kepimpinan DPPM 2021-2023 – DPPK Kuala Langat

70
SHARE

May be an image of ‎3 people and ‎text that says "‎E PERPADUAN MEMACU YKG فرفادوان مماجو #Youth4Green ی OEN TAHNIAH Pemuda PAS Ke Dewan Sesi 2021/2023 adalah "Nikmat berada dalam Perjuangan Islam ini tidak semua orang yang suatu anugerah Allah SWT, mereka dalam perjuangan." Allah letakkan Tuan Ibrahim Tuan Man Dato' Sri #Youth4Green #MemacuPerpaduan #IslamMemperkukuhPerpaduan FOLLOW US‎"‎‎

Selangor PAS Youth (SPY) Corner | Dewan Pemuda PAS Negeri Selangor

Oleh : Dewan Pemuda PAS Kawasan Kuala Langat

Tahniah Dewan Pemuda PAS Kawasan Kuala Langat (DPPKL) ucapkan atas kepimpinan baru. Selangor tidak kekeringan pelapis. Generasi silih berganti, namun generasi baru harus terus berkerja untuk Islam dan persiapkan diri dengan ilmu serta skill pentadbiran.

Allah menjanjikan agamaNya akan dijaga oleh orang yang ikhlas dan istiqamah dalam perjuangan. Kepimpinan yang baru dan pelapis mesti bergiat aktif dan ceburkan diri dalam tarbiyah, dakwah, dan siasah yang menjadi asas dalam PAS.

Semoga kepimpinan yang baru dan jawatankuasa DPPM dapat meneruskan momentum dan meletakkan satu penanda aras yang menjadi contoh kepada negeri-negeri lain selain sistematik dalam melahirkan kader-kader dakwah kenegaraan.

Lajnah Penerangan & Media Baru

Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor