Home Rencana PAS Selangor

Sumbangan bantuan mangsa banjir lumpur di Yan, Kedah – PAS Kawasan Kuala Selangor

804
SHARE

May be an image of ‎text that says "‎ISAM MEMIMPIN PAS K”WASAN KUALA SELANGOR BANK ISLAM Makran GUNUNG JERAI YAN| BANJIR KEDAH Ayuh kita bersama membantu untuk Salurkan Sumbangan Ikhlas Anda Ke Akaun: meringankan beban ujian yang ditanggung oleh saudara-saudara kita ini... 800 Di Yan, Kuala Muda Buah Rumah Terjejas PAS KAWASAN KUALA SELANGOR 200 Di Tupah, Kuala Muda Untuk keterangan lanjut sila hubungi 1208301 12083010005708 Reference Buah Rumah Terjejas BANJIR KEDAH Anjuran: 011-1160 8386 (En. Mahadir) Lajnah Kebajikan PAS Kawasan Kuala Selangor #KitaJagaKita #MusibahSaudaralslamKedah اسّلاَِيَ_َرودرورَ ISLAM MEMIMPIN PERPADUAN Diterbitkan oleh Lajnah awasan Kuala Selangor PAS Kuala Selangor‎"‎

Khabar PAS Kawasan Dari Selangor | PAS Kawasan Kuala Selangor

Oleh : Umar Al-Hayawi

Tragedi kepala air di Yan, Kedah menyebabkan penduduk kampung sekitar tempat kejadian mengalami banjir lumpur. Kejadian tersebut menyebabkan kebanyakan penduduk berhadapan kerosakan tempat tinggal, bahkan ada kehilangan terus tempat tinggal mereka, serta banyak lagi kemusnahan yang lain.

Menurut laporan, sebanyak 800 buah rumah telah terjejas di Yan, Kuala Muda manakala sebanyak 200 buah lagi rumah yang terjejas di Tupah, Kuala Muda.

Sebagai masyarakat yang saling menyayangi sesama saudaranya, Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan PAS Kuala Selangor melancarkan kutipan derma untuk tujuan membantu mereka yang ditimpa musibah tersebut. Mari sama-sama kita menyumbang.

“Keprihatinan kita semua, sinar bagi mereka”

Bagi yang ingin menyumbang boleh salurkan ke :-

Akaun : PAS KAWASAN KUALA SELANGOR
Bank : Bank Islam Malaysia Berhad
No akaun : 120830-1000-5708

Sebarang pertanyaan boleh huhungi :

Ustazah Hasbiah (Ketua Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan PAS Kuala Selangor)
En Mahadir (Bendahari PAS Kuala Selangor)
Lajnah Penerangan & Media Baru
Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor