Home Berita PAS Wilayah

Ops bendera dan wayang pacak Zon Keramat mendapat sambutan meriah

1196
SHARE

TITIWANGSA : PAS Zon Keramat, Kawasan Titiwangsa telah mengadakan Operasi Bendera dan Wayang Pacak pada malam kelmarin yang berpusat di Pasti Al Hidayah, Jalan Gurney.

Bilangan petugas yang hadir sangat memberangsangkan dan majoriti dikalangan anak muda PAS Titiwangsa turut bersama, juga dihadiri pimpinan kawasan iaitu En. Hedzer Ibrahim, selaku Setiausaha Kawasan PAS Titiwangsa sebagai wakil dan turut membantu.

Tayangan Wayang Pacak turut disediakan bagi mengisi kekosongan waktu sambil para petugas mengepilkan bendera ke kayu pemegang dan mengumpulkan buluh buluh yang baru tiba untuk dipasang ke bendera PAS.

Bendera mula dipasang oleh petugas jentera pilihanraya PAS bermula disekitar Jalan Gurney sebagai buah mula isyarat PAS Titiwangsa serius mahu menawan semula P119 Titiwangsa ke tangan PAS semula.

Isyarat sokongan dari pemandu kereta dan penunggang motorsikal yang melalui jalan sekitar tempat operasi pemasangan bendera mendapat reaksi positif dan setuju dari masyarakat umum kepada PAS.

Sumbangan tenaga dari para petugas anak muda, HALWA, dan jentera kawasan sanggup melapangkan masa dan memberi sumbagan kudapan amatlah dihargai dan terima kasih kepada semua yang sanggup menghadirkan diri.