Home Fastaqim

Kemeriahan Sukan Pantai Fastaqim 2.0

2450
SHARE

 

Kemeriahan Sukan Pantai Fastaqim 2.0

KUALA NERUS, 30 SEPTEMBER 2017 – Sukan Pantai Fastaqim 2.0 sedang berlangsung dengan begitu meriah.

Sebanyak 10 acara telah dipertandingkan oleh pihak penganjur antaranya pertandingan mengupas Epal, Memanah, Bowling Buah Kelapa, Treasure Hunt, Teka Guli, Musang Berjanggut, Manik, Dam, Bola Beracun, Si Cilik dan Pakaian Seragam serta Sandwish Ibu dan Anak.

Penyertaan bagi setiap pertandingan sangat memberangsangkan sehingga melebih had yang ditetapkan. Ini menunjukkan penonton yang hadir dan masyarakat sekeliling sungguh teruja dan sangat menantikan suasana kemeriahan sebegini.

Suasana warna-warni dengan keriuhan kedengaran di sana-sini menambahkan kemeriahan Sukan Pantai ini. Gelak-tawa, tepukan dan sorakan dari penonton serta gelagat para pemain yang pelbagai ragam cukup mencuit hati para pengunjung Fastaqim 2.0.

Inilah saat bertemu dengan sahabat handai, sanak-saudara dan mungkin juga kenalan yang sudah lama tidak ketemu. Detik ini juga dapat merapatkan silaturrahim sesama ahli keluarga serta membina persahabatan baharu.

Semoga Sukan Pantai sempena Fastaqim 2.0 ini dapat memberikan impak dan kenangan yang indah buat seluruh pengunjung yang hadir. Kutiplah segala manfaat dan berikan sumbangan anda sama ada dalam bentuk wang, tenaga dan bantuan kepada yang memerlukan. Semoga usaha kecil anda dinilai oleh Allah S.W.T