Home Berita PAS Selangor

“SRITI Cemerlang” | Sekolah Rendah Integrasi Teras Islam (SRITI) Negeri Selangor – Dewan Pemuda PAS Kawasan Kuala Selangor Membuka Satu Lagi SRITI TAHFIZ

1115
SHARE

Kuala Selangor, Selangor | 29 Ogos 2020

Dewan Pemuda PAS Kawasan Kuala Selangor terus mengorak langkah ke hadapan dengan penambahan 1 lagi SRITI TAHFIZ DARUL AMILIN BUKIT MELAWATI yang telah memulakan operasinya pada tahun 2020 dengan pengambilan batch pertama seramai 17 org murid dengan menyewa bangunan rumah kedai di Bandar Baru Kuala Selangor.

Alhamdulillah dgn izin Allah, langkah kami dipermudahkan dgn seorang hamba Allah telah mewakafkan tanahnya utk dibangunkan bangunan kekal SRITI ini. Kami sedar langkah ini bukannya mudah dan kami amat mengharapkan sokongan dan sumbangan dari para dermawan sekalian untuk kami merealisasikan pembinaan bangunan sekolah ini dalam melahirkan generasi Al-Quran yg diidamkan.

Dengan anggaran kos sebanyak RM1.5 JUTA, ia bukanlah sesuatu yg mudah tetapi tidak juga mustahil untuk dicapai. Ayuh bersama kami membina generasi rabbani dengan menyumbang semampu yang mungkin agar ia menjadi saham akhirat kita nanti. Aamiin.

Sumbangan boleh disalurkan ke nombor akaun 8603796773 CIMB BANK BERHAD (DARUL AMILIN MANANGEMENT)

Sebarang pertanyaan SILA HUBUNGI, USTAZ Akhi Abdul Kadir DI TALIAN 0194083622

Lajnah Penerangan & Media Baru
Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor

#PASSelangor
#BersamaMembawaSejahtera
#IslamMemimpinPerpaduan
#MediaPASSelangor