Home Berita PAS Wilayah

PAS Wilayah | PAS Titiwangsa Ucap Takziah

1542
SHARE

16 Januari- PAS Kawasan Titiwangsa mengucapkan takziah kepada ahli PAS Cawangan Desa Pandan, Saudara Mohd Nazrul di atas pemergian anak kesayangannya Firdaus Nazrul kira-kira jam 12.30 malam tadi di rumahnya di Desa Pandan disebabkan kanser paru-paru. PAS Titiwangsa juga merasakan kehilangan khidmat seorang anak muda yang sangat rajin menyertai program-program parti dan kemasyarakatan.

Jenazah telah dibawa ke Masjid ArRahimah, Kampung Pandan KL untuk diuruskan kira-kira jam 8 pagi pagi tadi. Solat jenazah telah diimamkan oleh AlFadhil Ustaz Raihan Aziz, Ketua Penerangan PAS Titiwangsa.Jenazah telah dibawa ke Tanah Perkuburan Islam Raudhatus Sakinah di Jalan Karak. Ramai pimpinan PAS Kawasan turut hadir bersama saudara mara, sahabat handai dan jiran tetangga almarhum bagi memberikan penghormatan terakhir, antaranya Yang DiPertua PAS Titiwangsa Tuan Hj Khairul Anuar Manap, Setiausaha PAS Titiwangsa Sdr Hedzer Ibrahim dan Ketua Urusan Ulamak Kawasan Ustaz Suridzal Abd Rahim.

PAS Titiwangsa menyifatkan pemergian almarhum merupakan satu kehilangan besar kepada jamaah. Semoga roh almarhum ditempatkan di kalangan para Nabi, Siddiqin, Syuhada’ dan Solehin. Al-fatihah..