Home Rencana PAS Selangor

PAS Selangor ucap tahniah atas lantikan sebagai anggota kabinet – BPPN Selangor

241
SHARE

May be an image of ‎9 people and ‎text that says "‎MENTERI MENTERIALAM SEKITAR IBRAHIM ABATAN TIMBALAN MENTERI P MENTERI ENAGA Jahnrnh تَهنِينَة kepada AHLI PARLIMEN PAS YANG DILANTIK SEBAGAI ANGGOTA KABINET KERAJAAN PERSEKUTUAN 2021 "Semoga dapat menjalankan Tanggungjawab yang dipikul dengan Amanah dan Telus" MARZUKSHAARY سيروا بركةالله Ikhlas daripada BADAN PERHUBUNGAN PAS SELANGOR LAJNAH PENERANGAN & MEDIA BARU Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor‎"‎‎

Saff Bahtera BPPNS | Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor

Oleh : Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor

Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor mengucapkan jutaan tahniah buat lapan orang pimpinan Parti Islam Se-Malaysia (PAS) yang telah dilantik sebagai Menteri dan Timbalan Menteri dalam Kabinet Kerajaan Persekutuan Malaysia 2021.

Sekalung kalam penghargaan diucapkan kepada YAB Perdana Menteri, Dato Seri Ismail Sabri Yaakob atas kepercayaan yang diberikan kepada Ahli Parlimen PAS untuk menjalankan amanah dan tugas sebagai menteri dalam kerajaan Malaysia.

Semoga saff kabinet baharu Kerajaan Malaysia dapat berganding tenaga, fokus dalam misi memulihkan tanahair tercinta daripada terus dibelenggu oleh pandemik COVID-19 ini. Selamat Berkhidmat Menteri dan Timbalan Menteri PAS.

Siiru ‘ala Barakatillah.

27 Ogos 2021 | 18 Muharram 1443H

Lajnah Penerangan & Media Baru
Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor