Home Berita Dewan Muslimat PAS Malaysia

Misi Bantuan Untuk Syria

1517
SHARE

Rasulullah SAW dengan tegas bersabda:

“Kalau kalian melihat orang zalim, dan tidak cepat bertindak, dikuatirkan Allah akan membagi rata siksa-Nya pada kalian semua”.(HR. Abu Dawud)

Tingkatkan kepedulian kita terhadap nasib saudara kita umat Islam. Jangan dirasakan usaha kita sangat kerdil, tidak mampu memberi sebarang kesan. Allah Maha Mengetahui dan Maha Berkuasa atas segalanya.

Dengan ini, Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan Dewan Muslimat PAS Malaysia (LKK DMPM) amat mengalu-alukan sumbangan dari anda semua. Ini adalah tanggungjawab kita bersama, semoga dihari pembalasan kelak kita terlepas dari dipersoalkan. Marilah kita semua berganding bahu lakukan apa yang termampu.

Sumbangan ikhlas anda bolehlah disalurkan ke Akaun:

? Dewan Muslimat PAS Pusat

? MAYBANK: 5640 2540 0711

? SMS/Whatsapp slip sumbangan kepada:

Dr. ‘Uyun : 019 – 357 7502
Puan Zurina : 014 – 306 9141
Saudari Zuriati : 019 – 204 9434
Saudari Oyeen : 019 – 590 2381

Semoga dengan bantuan yang diberikan akan membantu dan menguatkan kekuatan kepada saudara-saudara kita untuk terus tabah, kuat dan bersemangat dalam memerangi semua musuh-musuh Islam dan akhirnya membawa kemenangan dan kedamaian. In shaa Allah, Jazakumullah Khair Katheera. Siiru ‘ala Barakatillah.

Lajnah Antarabangsa Dewan Muslimat PAS Malaysia Dengan Kerjasama Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan Dewan Muslimat PAS Malaysia

#KamiPrihatin
#SejahteraBersamaIslam
#MuslimatMemacuKemenangan