Home Berita PAS Selangor

3 keluarga terjejas dibantu – Naib KP PAS Selangor

99
SHARE

Selangor PAS Youth (SPY) Corner | Dewan Pemuda PAS Negeri Selangor

Oleh : Umar Al- Hayawi

GOMBAK, 1 September – Naib Ketua Pemuda PAS Selangor, Muhammad Fadzli Abu Bakar yang juga merupakan penggerak utama Team Syabab Care menyatakan, team mereka telah sampaikan sumbangan kepada 3 buah keluarga di sekitar Gombak Setia yang terjejas sumber pendapatan akibat pandemik COVID-19.

Menurut beliau, salah seorang daripada mereka adalah berbangsa India dan beragama Hindu. “Kami tidak kira agama atau bangsa kerana yang penting bagi kami ialah setiap manusia yang susah perlu dibantu”, sambung beliau.

Bersimpati dengan apa yang berlaku, Team Syabab Care segera membantu sediakan barangan keperluan harian. “Alhamdulillah, ada rezeki untuk mereka, dapat kami serahkan sumbangan barang-barang keperluan harian kepada mereka”, katanya.

Semoga dengan sumbangan hasil infaq orang ramai dapat meringankan bebanan keluarga ini di musim pandemik COVID-19. “Ayuh menyumbang bersama kami. Anda sumbang, kami sampaikan. Terima kasih kepada yang telah menyumbang. Besar pahala mereka yang meninfaqkan harta membantu golongan susah” akhir kata beliau.

“Anda sumbang, Kami sampaikan”

Sumbangan boleh disalurkan ke:

Bank : MAYBANK ISLAMIC
Akaun : PERTUBUHAN SYABAB PRIHATIN & KEBAJIKAN
No Akaun : 562209653403

Atau anda boleh klik :
Terima kasih atas keperihatinan anda. Sila WhatsApp slip transaksi sumbangan anda ke 016-2259002 untuk record.

Lajnah Penerangan & Media Baru
Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor